Vestetuin
Logo Logo

Wat heeft Tholen te bieden?

Tholen heeft veel te bieden en beschikt onder andere over een gevarieerd winkelaanbod. In de historische binnenstad is het heerlijk rondslenteren. Hier eet je lekker een hapje in één van de gezellige restaurants. Proef de smaak van Zeeland met echte streekproducten zoals mosselen, zeekraal en bolussen. De nieuwe wijk ligt direct tegen de oude zeedijk. Vanaf hier heb je een schitterend uitzicht over de jachthaven.

Dagelijkse boodschappen

Gemak dient de mens: in VesteTuin kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen. Je wandelt hier vanaf je woning zo naartoe. In het nieuwe winkelcentrum vind je de Aldi en Albert Heijn, Vershof (met een bakker, slager, groenteman en visspecialist) en Bloom4you. Bezoekers parkeren hun auto op het grote parkeerterrein voor het winkelcentrum.

Sporten

In en rond Tholen zijn verschillende sporten te beoefenen. Bijvoorbeeld bij de plaatselijke voetbalvereniging Tholense Boys, de zwemvereniging, de sportschool of op de tennisbaan. Ook watersportliefhebbers kunnen in Tholen hun hart ophalen. En houd je van wandelen of fietsen? Ontdek dan de mooie omgeving en de natuur. 

Scholen

Je vindt in Tholen een aantal basisscholen, het Westerpoortcollege en het Calvijn College. Voor hoger voortgezet onderwijs kunnen kinderen met het openbaar vervoer naar het nabij gelegen Bergen op Zoom.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?