Vestetuin
Logo Logo

Hoe handig is het om alle info van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

Goed nieuws! De 8 herenhuizen aan de Grindweg en de 6 eengezinswoningen aan de Vestetuin zijn uitverkocht.

Lees verder

Goed nieuws voor de kopers van de eengezinswoningen aan de Vestetuin en de herenhuizen aan de Grindweg. De brief met het nieuws dat de bouw binnenkort van start gaat is onderweg.

Lees verder

Nog meer goed nieuws voor VesteTuin. Op basis van de succesvolle voorverkoop van de appartementen en woningen in het bouwplan voor de Kruittoren-locatie in VesteTuin, hebben de Zeeuwse ontwikkelende aannemer Fraanje en Tholen Stad Grondexploitatie VOF op 27 maart de overeenkomst voor de aankoop van de grond getekend.

Lees verder

Afgelopen woensdag vond de loting plaats voor de 8 herenhuizen aan de Grindweg en 6 eengezinswoningen aan de Vestetuin. Dat leverde een mooie resultaat op: alle woningen staan onder optie!

Lees verder

We zijn er klaar voor! Aanstaande woensdag, 22 februari, start de verkoop van de 6 eengezinswoningen aan de Vestetuin en 8 herenhuizen aan de Grindweg. Woensdag 8 maart is er een informatieavond over de woningen. Zet het alvast in je agenda! Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

Op vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei vindt in Woonboulevard Poortvliet de Thoolse Woon- en Bouwbeurs plaats. Bezoek de stand van Leunis Makelaars en kom alles te weten over de woningen in VesteTuin. Op vrijdag is de beurs open van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees verder

Op maandag 14 maart is gestart met de bouw van 4 herenhuizen aan de Grindweg en tevens met de eerste 4 patiowoningen aan de Noord-Oudaan.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?